• Halloween Buli
  Halloween Buli
  Idén újra megrendezzük! Várunk szeretettel.
 • Képek az előző buliról
  Képek az előző buliról
  2015.09.18
 • Partybusz
  Partybusz
  Partybusz igénylésed, az alábbi oldalon tudod jelezni.
Bemutatkozik a CsakAzértIsBuli!
Rólunk
Tudj meg mindent.
Kövesd folyamatosan frissülő cikkeinket és légy képbe!
Bulizz
Figyeld a közelgő bulijainkat és Partizzunk együtt.
Tartsd a kapcsolatot.
A kapcsolatok menüpont alatt tudsz elérni minket.
Amit tudni kell rólunk

A legfontosabb számunkra, hogy azoknak a fiataloknak, időseknek, fiúknak és lányoknak is legyen hol szórakozniuk, akik kerekesszékben ülnek, szájról olvasnak, fehér bottal járnak, esetleg vakvezető kutyára van szükségük a biztonságos közlekedéshez.

Emellett kiemelten fontosnak érezzük, hogy az ép és egészséges embereknek megmutassuk, milyen kihívásokkal kell szembenézniük azoknak, akik nem tudnak csak úgy, egyszerűen besétálni egy szórakozóhelyre és elvegyülni a tömegben. Ezért a CsakAzértIs!Bulik alkalmával bárki kipróbálhatja, milyen érzés például kerekesszékben ülve, vagy éppen bekötött szemmel szórakozni.

A sorozat keretében időről időre bemutatkozási lehetőséget biztosítunk olyan civil kezdeményezéseknek, formációknak, társulatoknak, zenekaroknak, akik amellett, hogy még izgalmasabbá, sokszínűbbé teszik a rendezvényt, pozitív inspirációt jelenthetnek a sérült emberek, valamint ép társaik számára.

A CsakAzértIs!Buli szegedi civil szervezetek összefogásaként jött létre 2014 nyarán, a bulikat általában kéthavonta tartjuk Szegeden az Ifjúsági Házban.

A rendezvényeinken a szegedi civil élet számos képviselője, alapítványok, egyesületek is rendszeresen jelen vannak. A CsakAzértIs!Bulit a kezdetektől élénk érdeklődés fogadta a szegedi sajtó részéről, megjelentünk már tévében, rádióban és az interneten is. Távlati terveink között szerepel, hogy a jövőben az ország más városaiba is elvigyük a rendezvényt, hogy minél többeknek teremthessünk akadálymentes szórakozási lehetőséget, és hogy a lehető legszélesebb körben hívhassuk fel a figyelmet a tolerancia, az elfogadás és az akadálymentesítés fontosságára.